YRITYS

Henri´s Detailing tarjoaa laadukkaat yksilölliset autonhoitopalvelut Ylöjärvellä
Jokainen työ hoidetaan huolellisesti jälkiä peittelemättä ja rehellisellä asenteella. Työt tehdään aina kuten asiakkaan kanssa on sovittu. Meille asiakkaan tyytyväisyys on kaikista tärkeintä.
Hoidamme autosi maalipinnan koneellisen kiillotuksen, suojaamisen sekä sisä- ja ulkopesut. Käytössä ovat nykyaikaiset menetelmät ja aineet, joilla saadaan maalipinnan naarmut poistettua ja maalipinta suojattua jopa useammaksi vuodeksi. Lisäksi toimimme lisäätehoa.fi jälleenmyyjänä, eli jos tehonpuute vaivaa, EGR kiusaa tai jos kulutusta pitäisi saada hieman maltillisemmaksi, niin ota yhteyttä! 


Suomessa ajo-olosuhteet ovat varsin haastavat, hiekka pöllyää, kivet lentelevät, suola, piki ja lentoruoste kiusaa, lisäksi lumiharja ja autopesuloiden harjat naarmuttavat autosi maalipintaa.

Miksi sitten suojata autosi? Puhtaana pito on huomattavasti helpompaa ja onhan se nyt mukavempi ajella puhtaalla kiiltävällä autolla.

Miksi sitten tuoda autosi meille hoitoon? Meille tärkeintä on asiakastyytyväisyys, meillä ei pesuissa saati kiillotuksissa oijota, sienten ja harjojen käyttö on meille ehdoton ei. Meillä keskitytään autoon ja tehdään se kuten itselle toivottaisiin tekevän. Laadusta emme tingi.

Luo kotisivut ilmaiseksi!