LISÄÄTEHOA.FI

Moottorien optimoinnit

Lisää tehoa koska...

Polttoaineenkulutus pienenee, suorituskyky kasvaa, moottorin ominaisuudet laajenee, ajettavuus on miellyttävämpää, ohitat joutuisammin, vaihteiden vaihtotarve pienenee.

Lisää tehoa miten...

Tehonlisäystä on aikojen saatossa kutsuttu lastutukseksi. Tällöin autoon vaihdettiin moottoriohjelman sisältävä muistipiiri, joka muistutti ulkonäöltään lastua. Nykyään ns. lastutusta kutsutaan optimoinniksi, auton ohjelmoinniksi, softaukseksi, yhtä kaikki, jokainen merkitsee lisää tehoa. Tämä nykyinen tapa lisätä tehoa tapahtuu joko auton huoltoportin (OBD-portti) kautta tai muutoksella suoraan moottoriohjaimeen (ECU, ECM, PCM). Jokaisen ajoneuvon muutettava ohjelma tehdään muokkaamalla moottorin omaa ohjelmaa, jolloin se on aina yksilöllinen, juuri sinun ajoneuvoosi tehty ohjelma. Näin voidaan taata varma toimivuus ajoneuvossasi. Jos ajoneuvossa on automaattivaihteisto, otetaan se huomioon ohjelmassa.

Lisää tehoa, tyytyväisyys!


Vahvuutenamme on antaa sinulle mahdollisuus valita alan huippuammattilaisten ohjelmista se paras ajoneuvollesi. Jos kuitenkin olet tyytymätön ohjelmaan, teemme vaadittavat muutokset tai annamme rahat takaisin sekä palautamme ajoneuvosi ohjelmointia edeltävään tilaan.

Ajoneuvon moottoriohjelman muutos, eli auton ohjelmointi on laillinen toimenpide, mutta lain mukaan ajoneuvo on tämän jälkeen muutoskatsastettava tieliikennekelpoiseksi. Muutoskatsastus on asiakkaan vastuulla.