KERAAMISET PINNOITTEET
 KORREK Pro Ceramic TFC™

KORREK Pro Ceramic TFC™ Nanoseal 4K

KORREK Pro Ceramic TFC™ Nanoseal 4K on keraaminen pinnoite ammattikäyttöön.

Nanoseal 4K on edullisin keraaminen pinnoitteemme. Se sopii auton kaikille pinnoille, myös muovi- sekä teippipinnoille. Nanoseal 4K muodostaa tiiviin, lakkamaisen ja kiiltävän pinnan. Käsitelty pinta hylkii voimakkaasti vettä, likaa ja jopa öljyjä sekä antaa lisäsuojaa syövyttäviä aineita ja UV-säteilyä vastaan.

Kalvon paksuutta voidaan kasvattaa lisäämällä kuivuneen pinnoitteen päälle lisäkerroksia. Tämä ominaisuus mahdollistaa erittäin paksujen ohutkalvopinnoitteiden luomisen.

Pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä n. 1-2 vuotta.

KORREK Pro Ceramic TFC™ Pro Quartz

KORREK Pro Ceramic TFC™ Pro Quartz on Suomessa ammattikäyttöön kehitetty kova ja kestävä Ceramic TFC™-sarjan keraaminen pinnoite.

KORREK Pro Ceramic TFC™ Pro Quartz suojaa pintaa tehokkaasti, vähentää naarmuuntumista ja peittää jo olemassa olevia naarmuja. Sillä voidaan korvata perinteiset huokoslakkamenetelmät eli ns. sealerit ja quartzit. Pinnoitteella voidaan suojata kaikki maali-, muovi- sekä metallipinnat. Sillä voidaan suojata myös vanteet.

Pinnoite kuivuu muodostaen tiiviin ja lakkamaisen, kiiltävän pinnan. Pinnoite hylkii voimakkaasti vettä, likaa ja öljyjä sekä antaa suojaa syövyttäviä aineita ja UV-säteilyä vastaan.

Pro Quartz -keraamisen pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä n. 2-3 vuotta.

KORREK Pro Ceramic TFC™ Cure

KORREK Pro Ceramic TFC™ Cure on ammattikäyttöön kehitetty huipputason keraaminen pinnoite.

KORREK Pro Ceramic TFC™ Cure on uuden sukupolven keraaminen elastomeeripinnoite ja sillä voi pinnoittaa lähes kaikki auton pintamateriaalit. Cure suojaa ne äärimmäisen kiiltävällä ja kestävällä tavalla. Cure pinnoitteen uskomaton kiilto, hydrofobisuus sekä kulutuksenkesto on markkinoiden ehdotonta huippuluokkaa. Cure korvaa kaikki perinteiset huokoslakkamenetelmät eli ns. sealerit ja quartz-pinnoitteet.
Cure:lla voidaan muodostaa myös erittäin paksuja kalvoja käsittelemällä pinta useampaan kertaan, kerrosten tartunnan kuitenkaan heikentymättä.KORREK Pro Ceramic TFC™ Cure -pinnoitteella voidaan suojata myös auton vanteet.

Cure- pinnoitteen kesto keskimääräisellä autoilijalla on jopa yli viisi vuotta.

Cure ja samoin koko muu KORREK Pro Ceramic TFC™-sarja on vuosien suomalaisen kehitystyön huipennus ohutkalvopinnoiteteknologiassa. KORREK Pro Ceramic TFC™-sarjan tuotteet on kehitetty, testattu ja valmistettu Suomessa.